وجود ۲۰۷ خانه عالم نیمه کاره در مازندران| فعالیت تبلیغی ۱۷۸ روحانی مستقر
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام ناصر شکریان، مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران امروز در آستانه سالروز تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی در جمع خبرنگاران با اشاره به این که این فعالیت رسمی این سازمان در مازندران در سال 61 آغاز شده است، گفت: هم اکنون این این سازمان در 18 شهرستان مازندران دارای اداره و همچنین در دو شهر دارای نمایندگی است.
وی، امور قرآنی، اعزام و استقرار مبلغان دینی، تشکیل های دینی مردمی، امور فرهنگی، آموزش تخصصی، فرق و مذاهب، امور بانوان و روابط عمومی و تبیان را مهم ترین عرصه های فعالیت های این سازمان اعلام کرد.
حجت الاسلام شکریان با اشاره به این که این سازمان در حال حاضر دارای 978 مرکز و خانه قرآنی مردمی در مازندران است، افزود: همچنین نه هزار و 400 کادر قرآنی هم اکنون در استان مشغول فعالیت های قرآنی هستند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران در ادامه سخنان خود از وجود 169 خانه عالم در شهرهای مختلف استان خبر داد و بیان داشت: افزون بر این 207 خانه عالم نیز در مازندران نیمه کاره است که باید تکمیل شود.
عضو شورای فرهنگ عمومی مازندران با اشاره به گستردگی مناطق استان، ضرورت حضور مبلغان دینی در این مناطق را مهم دانست و افزود: به منظورافزایش تعداد حضور مبلغان در مناطق محروم و روستایی افزایش تعداد خانه های عالم یک ضرورت مهم است.
حجت الاسلام شکریان همچنین از فعالیت 178 روحانی مستقر در مناطق مختلف مازندران خبر داد و خاطرنشان کرد: با اتمام خانه های عالم نیمه کاره این تعداد مبلغان مستقر افزایش خواهد یافت.
وی با بیان این که 12 هزار و 500 مبلغ در مناسبت های هفده گانه سال گذشته به مناطق مختلف مازندران اعزام شدند، تصریح کرد: همچنین افزون بر روحانیان ثابت مستقر، در سال گذشته 55 روحانی مستقر پاره وقت، 25 روحانی به منطقه آسیب و سکونت های غیر رسمی، 120 روحانی در مساجد بین راهی، و 26 روحانی به پایگاه های طرح سالم سازی دریا در استان اعزام شدند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران در ادامه گفت: همچنین گردهمایی فصلی و آموزشی روحانیان مستقر با موضوعاتی نظیر آسیب شناسی شبکه های مجازی به ویژه شبکه های ماهواره ای، نقد فرقه بهائیت، مباحث اخلاقی، سبک زندگی حسینی، آسیب های اجتماعی با رویکرد خانواده، تحولات منطقه سوریه، عراق و داخلی، تربیت دینی و کنترل غرایز و دوره آموزشی غیر حضوری تفسیر قرآن کریم در سال گذشته برگزار شد.
وی همچنین از اجرای طرح فعال سازی مساجد غیر فعال در 88 مسجد مازندران در سال گذشته خبر داد و گفت: حمایت از فعالیت های فرهنگی ائمه جماعت، مساجد محوری و اعزام امام جماعت به مساجد و مدارس از جمله مهم ترین اقدامات صورت گرفته سال گذشته در واحد امور مساجد بوده است.
حجت الاسلام شکریان با بیان این که دارالقرآن مازندران با 978 مؤسسه و خانه قرآن شهری و روستایی در بیش از 80 عنوان و در 26 رشته تخصصی به تربیت کادر متخصص مشغول است، افزود: هم اکنون نه هزار و 400 کادر متخصص قرآن در رشته های مختلف دارای گواهینامه هستند که سه هزار و 500 نفر آنها در سطح استان فعالیت می کنند.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به این که از دیگر طرح های قرانی استان تربیت نیروی قرآنی در قالب طرح شش ساله مصباح الهدی و نورالهدی است، بیان داشت: در سال گذشته طرح مصباح الهدی با 107 کلاس و هزار و 670 دانش آموز و نورالهدی با 103 کلاس و هزار و 630 دانش آموز در سطح شهر و روستای استان به فعالیت قرآنی پرداختند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران از تدوین چشم انداز هفت ساله قرآنی استان خبر داد و گفت: همچنین طرح 19 ساله قرآنی با عنوان طرح طریق الهدی از پیش دبستانی تا چهار سال اول دانشگاه از سوی دارالقرآن تبلیغات اسلامی استان تدوین شده است.
حجت الاسلام شکریان در ادامه سخنان خود با بیان این که در حال حاضر 49 جلسه تفسیر قرآن کریم به صورت هفتگی در شهرهای مخلتف استان برگزار می شود، ادامه داد: همچنین طرح تربیت استعداد درخشان قرآنی نیز از سوی دارالقرآن کریم تبلیغات اسلامی مازندران تدوین شده که از جمله طرح های زیربنایی در حوزه قرآنی است.
عضو شورای فرهنگ عمومی مازندران همچنین افزود: در حال حاضر 128 باب کتابخانه شبستان مساجد، 22 کتابخانه حوزه دین و یک کتابخانه تخصصی در استان وجود دارد./۹۵۰/پ203/ب1